Er is vandaag geen dagveiling

uur
min
sec
Huidig bod € 0 Bied mee!

Disclaimer RVveilingen.nl

Deze disclaimer is van toepassing op de webpagina RVveilingen.nl. Indien u gebruik maakt van de website RVveilingen.nl stemt u in met onderstaande disclaimer.

Artikel 1:
Definities:
- webpagina: iedere webpagina waarin RVveilingen.nl een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;
- gebruik: onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen);
- u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;
- inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;

Artikel 2:
RVveilingen.nl is niet aansprakelijk voor aan de webpagina gekoppelde inhoud van andere partijen dan RVveilingen.nl.

Artikel 3:
RVveilingen.nl doet haar uiterste best om de webpagina regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Desondanks deze zorg en aandacht kan het zijn dat de inhoud onvolledig is.

Artikel 4:
RVveilingen.nl behoud het recht de webpagina op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. RVveilingen.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Artikel 5:
RVveilingen.nl behoudt zich het recht voor om u het gebruik van de webpagina en/of van bepaalde diensten die op de webpagina worden aangeboden te ontzeggen.