Er is vandaag geen dagveiling

uur
min
sec
Huidig bod € 0 Bied mee!

Naamswijziging

De veilingsite RVveilingen.nl, gericht op de conservatief christelijke doelgroep, bestaat sinds begin 2013. Met het aanbieden van diverse uitjes heeft RVveilingen.nl als doel een platform te zijn dat vraag en aanbod bij elkaar brengt.

Door de opvallende naam kreeg de veilingsite veel aandacht in diverse landelijke dagbladen en omroepen. Ondanks dat de veilingsite haar succes dus voor een groot deel te danken heeft aan de term "refo", stapt de organisatie van deze term af en wijzigt zij de bedrijfsnaam.

Naast de landelijke media-aandacht, maakte de naam Refoveilingen.nl ook veel los bij de doelgroep zelf. Zo ontstonden er heftige discussies op reformatorische online platforms of het wel gepast is de term "refo" te verwerken in de naam van een commerciële organisatie en kreeg de organisatie zelf veel kritische mails. Na verder onderzoek bleek inderdaad dat een groot deel van de trouwe achterban moeite met de term 'refo' heeft. Om deze, voor de site toch belangrijke groep, tegemoet te komen heeft Refoveilingen.nl besloten haar naam per 14 december te wijzigen in RVveilingen.nl, waarmee de huidige huisstijl gehandhaafd kan blijven.

Voordelig weg.

RVveilingen.nl is een website voor de reformatorische gezindte, vanuit de reformatorische gezindte. Ons doel is om de reformatorische Nederlander op een gemakkelijke en goedkopere manier te voorzien van verantwoorde uitjes door heel Nederland. Deze uitjes zijn ook vaak nog niet op het internet te vinden.

RVveilingen.nl faciliteert en selecteert voor u een zo breed mogelijk assortiment voordelig weg. Meer weten over onze achterliggende gedachten? Klik hier voor onze achtergrond.

Voor een betere prijs.

Het model waarmee wij werken is het veilen van producten vanaf € 1. Dit brengt twee voordelen met zich mee: het is vermakelijk en brengt een verantwoorde manier van weg gaan voor een betere prijs.